cart icon0

Mountainbikekurser

Utveckla din cykelteknik med en MTB-kurs. Du kan välja mellan privatlektion och camps med olika inriktningar och nivåer. 

MTB Privatlektioner & Camps

 Boka Privatlektion här

En privatlektion (2 timmar) skräddarsys till dina önskemål och anpassas efter din nuvarande förmåga. På så sätt passar en privatlektion allt från nybörjare till avancerade cyklister. Du får personlig feedback, analys av din teknik och verktyg så du kan fortsätta träna vidare efteråt. Vi kan hjälpa dig utvecklas med allt mellan kurvor, hopp, dropp, teknisk terräng, linjeval och generell cykelteknik. Är du nybörjare på mountainbike så startar vi med att sätta en bra grundteknik. 

Du kan vara 1-5 personer om du vill gå med sambo eller kompisar. Från 1500 kr (en person).

 Boka plats på Camps

Camps är grupplektioner på specifika datum och respektive camp är på en bestämd nivå. Vi har tex hoppkurser, kurvtagning, teknisk DH samt specifika Women's camps och Kids camps. 

Mountainbikekurser med coacher från Better MTB. Privatlektioner och camps i Järvsö Bergscykelpark.

Mountainbikecoacher från Better MTB

MTB coacherna Steve Murphy och Lina Skoglund från Better MTB håller i alla privatlektioner och camps vid JBP. Lina och Steve har lång erfarenhet och tävling av enduro och downhill. De cyklar mycket utomlands speciellt i Nya Zeeland, Kanada och Europa och är några av Sveriges främsta mountainbikecyklister och instruktörer. Mer om Better MTB här. 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen