Konferens med cykling i Järvsö!

Ta med ledningsgruppen, styrelsen eller personalen till Järvsö.

Passa på att förena nytta med nöje – förlägger du din konferens till Järvsö har du många alternativ att göra det till en rolig resa med många aktiviteter. Cykla downhill i Järvsö, klättra Järvstigen, bo på hotell med konferensmöjligheter.

Kontakta oss för offert
0651-76 91 92 • info@jarvsobergscykelpark.se

Mer om JBP

Downhill i Järvsö Bergscykel Park är en cykelupplevelse du inte upplevt tidigare. Här finns ett 20-tal leder ned för berget som passar de allra flesta – även om du bara tidigare cyklat till affären kan du har riktigt roligt.
Du och dina vänner till sittliften till toppen av berget och cyklar sedan ned i leder helt anpassade för downhillcyklar. Här finns leder från enklaste grönt till svåraste svart – alltså samma gradering som i en skidanläggning på vintern.
Här finns all utrustning att hyra – cykel för downhill, hjälm och övriga skydd.
Våra coacher hjälper er att få ut så mycket som möjligt av dagen med vår introduktion på morgonen. Där får du lära dig hur du ska stå på cykeln, hur bromsarna används och grunderna i hur man tar svängarna på bästa vis.
I restaurangen Berg & Bar finns allt från fika och frukost till middag med fullständiga rättigheter.

Film från Järvsö Bergscykel Park

Att cykla downhill i Järvsö rekommenderas från 10 år (+ 140 cm lång) och kan utföras av alla som kan cykla. För de som hellre cyklar ”på platten” har vi XC-cyklar och Elcyklar att hyra i vår uthyrning. Det går också att kombinera cykling med klättring i Järvstigen.

Bo på JBP Hotell

Konferens med
hotellboende

På JBP Hotell finns möjlighet för mindre grupper att ha konferens i direkt anslutning till Järvsö Bergscykel Park. 32 dubbelrum, konferens för upp till ca 20 personer. Restaurang som serverar frukost, fika, lunch och middag.

Skicka ett mail till oss om du vill veta mer

Här hittar du några av våra samarbetspartners vid konferenser

Konferens med
hotellboende

Konferens med hotellboende finns i samarbete med Bergshotellet, Järvzoo och Järvsöbaden – som alla ligger bara ett par cykeltramp från Järvsö Bergscykel Park.

Skicka ett mail till oss om du vill veta mer

”Helt perfekt – vi hade roligt samtidigt som vi fick mycket gjort”