GRAVITY CAMP 2018
JÄRVSÖ BERGSCYKEL PARK

Keep up – ride like a girl –  5-6 juni

Nu kör vi första tjejcampet 2018!
Gravity Camp är för dig som älskar att cykla – cross country, downhill eller landsväg spelar ingen roll, huvudsaken är att du vill bli en bättre cyklist.
Gravity Camp hålls i vår downhillpark, men vi är så mycket mer än det – här kan man utmana sig och övervinna rädslor på cykeln. 

  • Bli snabbare.
  • Bli bättre i tekniska partier.
  • Lär dig hoppa och droppa.

Vi vill tro att det vi kan erbjuda är den bästa plats att utveckla färdigheter på. Här till skillnad från stigen hemma har vi fyllt lederna med svängar, rollers och hopp i olika storlekar, det är som en berg och dalbana från topp till botten.
Här behöver balansen och positionen konstant justeras för att följa leden och klara utmaningarna på vägen. 

JBP’s leder och miljö i kombination med våra kompetenta coacher är oslagbar för att du ska känna dig tryggare och snabbare oavsett vilken typ av cykel du sätter dig på hemma.
Vi delar in gruppen efter behov och lägger en grund eller bygger vidare på den som redan finns. Grunden är positionen på cykeln i olika situationer, cykelkontroll, kurvteknik och bromsteknik. Vi kommer även gå igenom hur man tacklar hopp och dropp. När vi känner att detta börja falla på plats tar vi det vidare med nya utmaningar under ledning av coacherna.

Lägrets syfte är att i en kontrollerad miljö kunna utmana och pusha dig lite till för att utveckla dig i det som du vill, vi är här för dig!
Som om det inte var tillräckligt så klämmer vi in en mekkurs på kvällen för att byta däck, laga kedjebrott och prata lite mer cykel.

Vill du veta mer?
Hör gärna av er till mig!
070-2807252

Hanna Jonsson, Järvsö Bergscykel Park

Fakta
Camp
2018

Schema
Tisdag 5 juni
09.00 Samling på JBP ombytta för cykling. Uthämtning av hyrd utrustning och kaffe.
10.00 Cykling
12.00 Lunch
13.00-17.00 Cykling
Middag på egen hand
19.00 – 21.00 Mekkurs

Onsdag 6 juni
09.00 Samling på JBP ombytta för cykling
10.00 Cykling
12.30 Lunch
13.30-16.00 Cykling
Avslutning

GRAVITY CAMP 2018
JÄRVSÖ BERGSCYKEL PARK
2-dagars camp 

inkl. en mekkurs, två lunch, t-shirt, fika: 1.595:-
+ liftkort: 1.885:-
+ cykel & liftkort: 2.880:-

Övrigt
I cykelparken bör man inte köra med ”vanlig XC-cykel”, det är ok med endurocykel. Downhillcykelar finns att hyra till rabatterat pris.

Boka online här

Järvsö Bergscykel Park