Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GRAVITY CAMP 2016 JÄRVSÖ BERGCYKELPARK

Nyhet! MIDSUMMER MADNESS 24-26 juni (mix)
Midsummer Madness är inte så galet som det låter, utan ett camp för dig som vill uppleva en in i Hälsing(land) underbar midsommar — Från en downhillcykel. Vi har alltid dörrarna öppna för både tjejer och killar på alla våra läger, men på midsommar slår vi ett extra slag för MIX! Vi fixar ditt midsommarfirande och filar på utförstekniken i samma veva.

Vill du paddla på en spegelblank sjö en morgon innan liftarna öppnar? Vill du prova på ett avslappnande yoga-pass efter en tuff dag i cykelparken? Vill du äta en välförtjänt morotskaka i skuggan av ett parasoll? Förutom ”små grodorna” och andra midsommaraktiviteter har vi sett till att ni ska få det lilla extra av er vistelse i Järvsö.

Cyklingen — Vi går igenom grundläggande teknik, lär känna lederna i Järvsö och ökar svårighetsgraden i takt med dina framsteg. Du blir guidad av kunniga instruktörer som hjälper dig att pressa dina gränser och utveckla din cykling.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Lägret passar dig som precis fått upp ögongen för downhill. Du är helt novis eller har kört ett fåtal tillfällen i park. Du kanske kommer från cross country och vill prova lite mer slaglängd.

Innehåll:
• Bromsteknik
• Kurvteknik
• Position på cykeln
• Inteoduktion till hopp & dropp

I camp priset ingår mekkurs, T-Shirt och lunch.

3 dagars Camp inkl paddling o yoga, midsommarmiddag, 3 lunch, t-shirt, fika 2245:-
inkl liftkort 2845:-
inkl cykel och liftkort 4345:-

I bikeparken bör man inte köra med ”vanlig XC cykel”.

För frågor, ring Hanna 070-280 72 52

BOKA HÄR

– – – – – – – – – – – –
BOKA JÄRVSÖ BERGSCYKEL PARK
Klicka här för att komma till vår onlinebutik.

Tel. 0651-76 91 92